actually I don’t have anything to write~ ==’

I don’t know what must I write here..

suddenly i feel like I must update my blog..

why?

because I found an interesting blog made by another gandhi’s student!!

that Blog is so cool!!

I love his writing style!! and his stories are exciting especially the one with a kidnapper in it!!!

XDXDXD

I can’t  give you the name of that blog owner~ because..

I don’t even close to him~ we rarely talk to each other! LOL~

so..

what must I type here?

Lets see..

im tired of using english! my grammar is horrible! buakakka~ << proud of it? ==’

jadi ini foto pas gw lgi bungkus undngan gw! tepatnya pas lgi masukin undangannya ke plastik

trus lemnya kan di cover-in sama kertas gtu.. kita hrus cabut kertasnya biar bisa nempel..

nah. kertasnya ga mau coppot dri tgan gw ==’

pdahal ga ada lem sama sekali..

rasanya itu kyak ada magnet” gtu.. ==’

ampe stress gw itu ga ad yg mw cpot! ampe gw gosok” biar copot! LOL

that’s the condition

this one is the questions~

its freaking hard man!!

jadi ini tu pelajaran “Finance!”

kita di  kasi rumus” yg bnyak bgt dlem sehari!! ada 14an kali

and setiap rumus tuh beda”!!

cara kerjanya itu kyak Physics! yg harus di puter” rumusnya!

mau mati gw! susah!!!

T_T

moga” gw pass deh subject ini!!

teerus ACC juga mulai ada rumus” mengila!! CM%, CMu lah!! alaah~ stress gw

wkwkw~

ps pel ACC tadi.. si Stand *nma disamarkan* dapet BBM gtu kyaknya..

katanya DPR bakal bkin toilet seharga 2M?

jadi itu bahan bicaraan kita tadi! LOL~

jadi si Stand sama Mehek *nick dy* mikir.. itu toilet ada apaan aja ampe 2M gu?

jadi mereka bales”an! ngakak dah!

katanya toiletnya ada tombol” otomatis!

klo bosen bisa pencet tombol buat manggil presiden dll

klo laper bisa pencet tombol makanan (makanannya dibuat dari apa yg u produksi di toilet itu *ehem.. boker*)

minum jga sama aja..

ada tombol buat cebok gtu” dah..

terus bisa facial, lulun, pijet, reflexy semua pake apa yg u produksi di toilet itu..

ada sistem bank nya lagi! jadi kalau yg di produksi ga cukup, bisa mnjem dari toilet lain! LOL~

bisa milih.. mau toilet presiden, atau yg mna.. LOL~

ada securotynya juga..

nnti securitynya liatin mulu.. pantau, ni org uda slesai apa belum..

wkwk~

klo gw yg cerita kyaknya ga lucu.. tpi itu lucu! sumpah! wkkw~

thats it!!

what must I write next??

oohh !!! I remember something!!

today is my Chinese birthday!!

its exactly 1 week before my exact birthday! LOL~

and today! my chinese age is 19 y.o!

I’m getting older!! T_T

but its ok..

i hope i will become wiser too as I’m getting older!

LOL~

will that happen?

XD

and today! I get a link of a website!

there, we can DL as many anime as we want!!

sugoii!! XD

http://www.realitylapse.com

thats the link!!

try it guys!!

Im downloading right now! LOL~

hope the anime can be played in my lappy! XD

i think thats enough for today! LOL~

ciao~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s